KENELLE

Kenelle kuplapallo sopii?


Kuplapallo sopii moneen tilanteeseen ja erilaisille ihmisille! Intensiivinen kuplapallomatsi on niin juhla- kuin tykypäivien ehdoton huipennus. Voit valita sen päivän alkuun nostamaan energiatasoja, päivemmälle hauskanpito- ja tauko-ohjelmaksi tai iltaan päivän kruunuksi. Synttärit, polttarit, yrityksen virkistyspäivä, pikkujoulut, sukujuhlat, luokkakokous tai vain tavallinen viikonloppu hyvällä porukalla – tervetuloa viettämään hauska tunti kuplapalloa pelaten ja eritoten taklaten! 

Syntymäpäivät


Mikä olisi parempi tapa yllättää synttärisankari kuin kunnon tälli kuplapalloillessa? Uusi laji luo varmasti koko juhlaporukalle ikimuistoisen kokemuksen, jota vaalia vielä vuosien jälkeenkin. Ja miksipä kuplapallosta ei tekisi vaikka joka vuotista perinnettä, jotta koko porukka pääsee ottamaan toisistaan mittaa ja revanssilla voidaan tasata tilejä? Varaa synttäripelit jo nyt!

Tyky-päivä


Firman kuin firman menestystarinaa vauhdittaa hyvä tiimihenki ja yhteinen tekemisen meininki. Mikään ei piristä työtiimin henkistä ja fyysistä toimintakykyä yhtä hyvin kuin koko porukan yhteinen kuplapallo-ottelu! Energinen ja intensiivinen tunti toimii takuuvarmana tyky-shottina ja jää mieleen. Mikäpä olisi hauskempaa kuin antaa pomolle ystävällinen pikku kuplapallotälli? 

Polttarit


Avioliitto tuo tullessaan onnea ja auvoa, mutta vaatii tiimityötaitoja ja toisinaan myös pitkää pinnaa! Tulevat sulhot ja morsiamet on hyvä valmistella kestämään pieniä taklauksia ja toisaalta opettaa luottamaan, että tietty joukkue on aina valmiina tukemaan ja puolustamaan. Ehkä juuri siksi kuplapallo on polttareiden suosikkilaji, ja koko porukka pääsee pitämään tunniksi superhauskaa!

Pikkujoulut


Huoli pois, pikkujouluohjelmaa ei tarvitse enää miettiä! Kuplapallopeli nostaa varmasti hymyn huulille ja on lisäksi työhyvinvointia edistävää hauskaa liikuntaa. Kuplapallo sopii niin pienille kuin suurillekin tahoille pikkujouluihin – pikkuporukalla tunnin peli on juuri sopiva, isommilla muutaman tunnin turnaus luo mukavasti kilpailutunnelmaa. Ota meihin yhteyttä ja varaa pelit ajoissa!