PELINVARAUS

Koe Kuplapallon riemu!


Varauskalenterista voit varata kuplapallopelin Pirkanmaan alueelle, oletusarvoisesti Nalkalan kentälle Tampereella. Näet vapaana olevat kuplapallon pelivuorot kalenterista.
Varauskalenteristamme voit varata yhden pelisession kerrallaan. Yhden pelisession kesto alun opastuksineen on yksi tunti.

Mikäli haluttuun peliaikaan on alle 7 vrk, soita tai lähetä tekstiviesti meille numeroon 045 7877 9755 ja kysy vapaita aikoja!

Varaa pelisessio


Lomakkeella voit varata kuplapallopelin Pirkanmaan alueelle

Nimi (pakollinen)

Yritys

Puhelinnumero (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Ryhmän koko

Kenttätoiveet 2 kpl (oletuksena pelaamme Nalkalassa Tampereella, mutta jos pelaatte mieluummin muualla)

Ajankohta

Viesti

Käyttämällä lomaketta, suostut siihen, että Getaway Games Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla. Lisäksi Getaway Games Oy voi lähettää sinulle tietoa tuotteistaan ja palveluistaan.

Varausehdot


  • Pelipaikalle on saavuttava 15-20 minuuttia ennen peliajan alkua, isommat porukat mieluusti jo aikaisemminkin. Viivästynyt aika voidaan tilanteen vaatiessa vähentää varsinaisesta peliajasta.
  • Yksittäisen varatun pelin voi perua 7 vrk ennen peliä joko puhelimitse tai sähköpostitse. Myöhemmin perutuista varauksista veloitamme 50%. Jos peruutus tehdään alle 24 tunnin sisällä varatusta pelistä, veloitamme täyden 100% varauksesta.
  • Maksu hoidetaan laskulla pelin jälkeen.
  • Mikäli pelaajat rikkovat tahallisesti pelivälineistöä, heillä on velvollisuus korvata siitä aiheutuvat suorat ja välilliset kustannukset.
  • Käymme pelin säännöt läpi pelin aluksi. Säännöillä pyrimme luomaan Kuplapallosta mahdollisimman turvallisen tapahtuman, mutta viime kädessä jokainen pelaaja tekee itse omat ratkaisunsa pelikentällä. Tämän johdosta jokainen pelaaja osallistuu peliin omalla vastuullaan. Getaway Games Oy ei ole vastuussa, jos pelaaja huolimattomalla tai holtittomalla käytöksellään satuttaa itsensä pelitilanteessa.