PELINVARAUS

Kuplapallon kesäkausi on päättynyt. Avaamme ensi kesän varauskalenterin huhtikuun 2022 alussa. Nähdään!


Koe Kuplapallon riemu!


Kesäkaudella, touko-syyskuussa, voit varata kuplapallopelin Tampereelle, Nalkalan kentälle, suoraan varauskalenteristamme. Näet vapaana olevat pelivuorot kalenterista. Varauskalenteristamme voit varata yhden pelisession kerrallaan. Yhden pelisession kesto alun opastuksineen on yksi tunti. 

Jos haluaisit pelit muualle kuin Nalkalan kentälle tai et löydä kalenterista sopivaa aikaa, laita meille viestiä yhteydenottolomakkeen kautta tai meilitse osoitteeseen info@kuplapallo.fi.

Varaa peli


Varauskalenteri


Kuplapallo on siirtynyt talvitauolle. Palaamme kuplapalloilun pariin toukokuussa 2023. Talvitauon aikana saat meihin yhteyden sähköpostitse info@kuplapallo.fi.

Varausehdot


  • Pelipaikalle on saavuttava 10 minuuttia ennen peliajan alkua, isommat porukat mieluusti jo aikaisemminkin. Viivästynyt aika voidaan tilanteen vaatiessa vähentää varsinaisesta peliajasta.
  • Yksittäisen varatun pelin voi perua 7 vrk ennen peliä joko puhelimitse tai sähköpostitse. Myöhemmin perutuista varauksista veloitamme 50% pelin hinnasta. Jos peruutus tehdään alle 24 tunnin sisällä varatusta pelistä, veloitamme täyden 100% varauksesta.
  • Maksu hoidetaan joko paikan päällä korttimaksuna, pelin jälkeen sähköpostiin saapuvalla laskulla tai verkkolaskulla. Jos haluatte maksaa pelin laskulla, huolehdittehan tarvittavien laskutustietojen toimittamisesta etukäteen osoitteeseen info@kuplapallo.fi.
  • Mikäli pelaajat rikkovat tahallisesti pelivälineistöä, heillä on velvollisuus korvata rikkoutumisesta aiheutuvat suorat ja välilliset kustannukset.
  • Käymme pelin säännöt läpi pelin aluksi. Säännöillä pyrimme luomaan Kuplapallosta mahdollisimman turvallisen tapahtuman, mutta viime kädessä jokainen pelaaja tekee itse omat ratkaisunsa pelikentällä. Tämän johdosta jokainen pelaaja osallistuu peliin omalla vastuullaan. Empiria Osk ei ole vastuussa, jos pelaaja huolimattomalla tai holtittomalla käytöksellään satuttaa itsensä pelitilanteessa.