PELINVARAUS

Koe Kuplapallon riemu!


Kesäkaudella, touko-syyskuussa, voit varata kuplapallopelin Tampereelle, Nalkalan kentälle, suoraan varauskalenteristamme. Näet vapaana olevat pelivuorot kalenterista. Varauskalenteristamme voit varata yhden pelisession kerrallaan. Yhden pelisession kesto alun opastuksineen on yksi tunti. 

Jos haluaisit pelit muualle kuin Nalkalan kentälle tai et löydä kalenterista sopivaa aikaa, laita meille viestiä yhteydenottolomakkeen kautta tai meilitse osoitteeseen info@kuplapallo.fi.

Varaa peli


Varausehdot


  • Pelipaikalle on saavuttava 10-15 minuuttia ennen peliajan alkua, isommat porukat mieluusti jo aikaisemminkin. Viivästynyt aika voidaan tilanteen vaatiessa vähentää varsinaisesta peliajasta.
  • Yksittäisen varatun pelin voi perua 7 vrk ennen peliä joko puhelimitse tai sähköpostitse. Myöhemmin perutuista varauksista veloitamme 50% pelin hinnasta. Jos peruutus tehdään alle 24 tunnin sisällä varatusta pelistä, veloitamme täyden 100% varauksesta.
  • Maksu hoidetaan käteisellä (tasaraha) ennen peliä tai halutessanne pelin jälkeen sähköpostiin saapuvalla laskulla. Jos haluat maksaa pelin laskulla, huolehdithan tarvittavien laskutustietojen toimittamisesta etukäteen osoitteeseen info@kuplapallo.fi.
  • Mikäli pelaajat rikkovat tahallisesti pelivälineistöä, heillä on velvollisuus korvata siitä aiheutuvat suorat ja välilliset kustannukset.
  • Käymme pelin säännöt läpi pelin aluksi. Säännöillä pyrimme luomaan Kuplapallosta mahdollisimman turvallisen tapahtuman, mutta viime kädessä jokainen pelaaja tekee itse omat ratkaisunsa pelikentällä. Tämän johdosta jokainen pelaaja osallistuu peliin omalla vastuullaan. Getaway Games Oy ei ole vastuussa, jos pelaaja huolimattomalla tai holtittomalla käytöksellään satuttaa itsensä pelitilanteessa.