PELINVARAUS

Koe Kuplapallon riemu!


Kesäkaudella, touko-syyskuussa, voit varata kuplapallopelin Pirkanmaan alueelle suoraan varauskalenteristamme. Näet vapaana olevat kuplapallon pelivuorot kalenterista.
Varauskalenteristamme voit varata yhden pelisession kerrallaan. Yhden pelisession kesto alun opastuksineen on yksi tunti. 

Talvikaudella, loka-huhtikuussa, varauskalenterimme on kiinni. Voit kysyä vapaita peliaikoja ottamalla yhteyttä yhteydenottolomakkeellamme tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen info@kuplapallo.fi. Talvikaudella järjestämme pelit säiden ja sisäkenttien vuokrausmahdollisuuksien mukaan. Sisäkenttien kenttävuokrat eivät sisälly hinnaston hintoihin. 

Varaa pelisessioTalvikaudella, loka-huhtikuussa, kaikki varauskyselyt lomakkeella tai sähköpostitse. Talvikaudella emme päivystä puhelimitse. 


Varausehdot


  • Pelipaikalle on saavuttava 10-15 minuuttia ennen peliajan alkua, isommat porukat mieluusti jo aikaisemminkin. Viivästynyt aika voidaan tilanteen vaatiessa vähentää varsinaisesta peliajasta.
  • Yksittäisen varatun pelin voi perua 7 vrk ennen peliä joko puhelimitse tai sähköpostitse. Myöhemmin perutuista varauksista veloitamme 50% pelin hinnasta. Jos peruutus tehdään alle 24 tunnin sisällä varatusta pelistä, veloitamme täyden 100% varauksesta.
  • Maksu hoidetaan käteisellä (tasaraha) ennen peliä tai halutessanne pelin jälkeen sähköpostiin saapuvalla laskulla. Jos haluat maksaa pelin laskulla, huolehdithan tarvittavien laskutustietojen toimittamisesta etukäteen osoitteeseen info@kuplapallo.fi.
  • Mikäli pelaajat rikkovat tahallisesti pelivälineistöä, heillä on velvollisuus korvata siitä aiheutuvat suorat ja välilliset kustannukset.
  • Käymme pelin säännöt läpi pelin aluksi. Säännöillä pyrimme luomaan Kuplapallosta mahdollisimman turvallisen tapahtuman, mutta viime kädessä jokainen pelaaja tekee itse omat ratkaisunsa pelikentällä. Tämän johdosta jokainen pelaaja osallistuu peliin omalla vastuullaan. Getaway Games Oy ei ole vastuussa, jos pelaaja huolimattomalla tai holtittomalla käytöksellään satuttaa itsensä pelitilanteessa.